Алисия и Ники Михайлов скъсаха. Официално!

Булевард

27-05-2013, 11:43

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Двамата съобщиха новината в отворено писмо

Една от най-атрактивните двойки в шоубизнеса - фолкпевицата Алисия и вратарят на националния отбор Николай Михайлов, се разпадна.

Двамата бяха заедно две години и често бяха във фокуса на медийното внимание, а неведнъж бяха и разделяни. Е, двамата признаха, че вече не са гаджета в официално писмо разпратено до медиите.

"През последните повече от две години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение – да се разделим. И двамата пазим прекрасни спомени от връзката ни и поради тази причина това е нашият пръв и последен коментар по темата. Всяка друга дума, сложена в устите ни, ще бъде плод на нечия фантазия", пише в обръщението им.

Само преди няколко дни излезе информация, че Михайлов изгонил Алисия от дома си в Холандия, като й изпратил дрехите по куриер. Самият вратар обаче опроверга информацията и заяви, че гардеробът си е пълен с тоалети на половинката му.

Засега няма оповестена причина за разлъката, но най-вероятно това се дължи на Михайлов, за когото постоянно излизат слухове с коя мацка изневерява.