ЦСКА преговаря със Зику за завръщане на "Армията"

Спорт

27-05-2013, 11:14

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Бих го направил с удоволствие", признава румънският голаджия

ЦСКА може да си върне Янис Зику за старта на новия сезон. "Тема Спорт" съобщава, че с румънския голаджия е говорено за възможността да заиграе отново на "Армията" от лятото. Той е заявил, че няма нищо против това да се случи, но при определени условия, които червените трябва да изпълнят.
 
В Борисовата градина са наясно каква сума трябва да приготвят за бившия румънски национал, за да го имат отново в състава си.
 
През януари Зику бе даден за втори път под наем в Корея от Поханг Стийлърс на Гангвон, сега до края на 2013 г. В момента отборът му е 12-и от общо 14 клуба в местната К-Лига. Янис играе без смяна във всички мачове дотук за първенство.
 
"Винаги бих се върнал с удоволствие в България. Преди да дойда като треньор, е възможно да се върна и като играч, ако получа изгодна оферта. Благодаря на феновете на ЦСКА за всичко, което направиха за мен. Уважението ми към тях е огромно. Надявам се да се видим пак с тях", заяви Янис Зику. В същото време представител на ЦСКА е имал контакт с него.
 
Най-късно дo двe седмици ще е ясно дали червените и Зику ще успеят да стигнат до споразумение по финансовите въпроси.
 
Както е известно, Зику бе привлечен в ЦСКА през лятото на 2011 г. и беше продаден през зимната пауза. Той изигра изключително силен полусезон с червената фланелка, като в 15 срещи отбеляза 13 гола и стана голмайстор през есента в А група.

Още спортни новини тук