Седмицата: Танцът на добротворците

Хороскоп

27-05-2013, 01:04

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Стелиум от Венера, Меркурий и Юпитер в Близнаци

Астрологична прогноза за периода 27 май - 2 юни

Последната седмица на Май ще бъде също толкова интересна, както и предходните, макар и не толкова интензивна. Намаляващата Луна забавя хода на процесите, движението вече е от вън-на вътре, което позволява осъзнаване на случилото се до момента и интегриране на опита. Още от понеделник с интерес ще наблюдаваме, влиянието на промените настъпили в следствие на интензивните процеси около Лунното затъмнение. До края на седмицата би следвало да имаме пълна представа относно новата житейска реалност, в която ще трябва да плуваме през следващите няколко месеца.

Събитието на седмицата е тройния съвпад на Венера, Меркурий и Юпитер. Можете да ги видите вечер, след залез Слънце, като ярки звезди, наредени в близост една до друга. Трите най-благодатни планети се движат в тандем и захранват поднебесния свят с радост, добри новини и очаквания. С тяхна подкрепа ще бъдем по убедителни при срещи и преговори, ще можем по-ярко да изразяваме чувствата и мислите си, както и да внесем в контактите си повече остроумие и обаяние. Изключително благоприятен момент за тържества, светски и увеселителни мероприятия. На пропускайте покана за такива, а в случай че сте сред организаторите и инициаторите, поздравления - за вашето тържество дълго ще се говори.

На приятен микро-климат ще се радват интимните взаимоотношения, където ролята на дамите е съществена за поддържането на хармония и близост, и укрепване на връзките. Дамите могат да използват успешно своето обаяние, не само пред половинката си, но и пред всички чиято подкрепа и съдействие очакваме. Ще ви откликнат мигновено!

Изключително благоприятно ще се развиват и въпроси свързани с пътуване, обучение, писане и публични изказвания. Що се отнася до последните, добре би било да сте перфектно подготвени по темите, по които взимате отношение. Казаното от вас може да се разпространи мигновено, независимо дали изричате мъдрости или откровени глупости.

Подчертаното влияние на Меркурий подсказва, че на мнозина вероятно им предстои да се занимаят със съдбата на децата си, дори и те да не се явяват на матури и зрелостни изпити и да не им предстои кандидатстване в гимназия или ВУЗ. Подрастващите ще бъдат завладени от вдъхновение и нови идеи за своето бъдеще и вероятно ще се нуждаят от съветите и подкрепата ви. За жалост Меркурий, Венера и Юпитер си имат и слаби места, едно от които е твърде лекомисленото, изпълнено само с позитивни очаквания настроение. Така, под тяхно влияние обикновено не забелязваме малките подробности и предупредителните знаци, които в последствие се оказват съществени в хода на развитието на ситуациите.

Предвид изминалите дни, изпълнени с напрежение и неочаквани обрати, тази седмица ще ни се стори истински празник и тя наистина може да бъде такава. Дайте израз на добродетелите в себе си, бъдете любознателни и обаятелни и не пропускайте да превърнете всеки малък повод за радост в празник.

Успешна седмица!