Апаш нахлу в бензиностанция, преби жестоко служителка

44-годишната жена е с комоцио и тежки рани по главата

Неуспешен опит за грабеж на бензиностанция бе извършен тази нощ в град Рила, област Кюстендил. 44-годишна служителка е жестоко пребита.

Инцидентът е станал към 03:30 часа в денонощна бензиностанция на изхода на града.

Мъж с качулка на главата пристигнал пеш пред обекта. 30-годишният Димитър започнал непринуден разговор със служителката, като успял да я заблуди за намеренията си. Той поискал сладолед от витрината пред вратата на обекта. Когато служителката вдигнала капака на витрината, нападателят извадил от джоба си камък, с който я ударил по главата. Зашеметена от удара, жената все пак успяла да се отскубне от нападателя си и влязла в бензиностанцията. Мъжът обаче я последвал, нанасяйки й удари по главата с приготвения предварително камък. 44-годишната служителка успяла да натисне паник-бутона, след което излязла от помещението, побягвайки навън покрай колонките, докато вика за помощ.

Нападателят я последвал, настигнал я и с ритници я свалил на земята. След като паднала той започнал да й блъска главата в асфалта.

На 5-та минута след подаване сигнала пред бензиностанцията пристигнала полиция. Те успели да закопчаят 30-годишния Димитър от Мездра. П

о неофициална информация той е наркозависим.

С линейка на филиала на ЦСМП в град Рила пострадалата служителка е транспортирана до МБАЛ-Благоевград с комоцио и тежки рани по главата. Най-тежката разкъсна рана на главата й е зашита, след което тя пожелала да се прибере вкъщи.

Според колегите й, застъпили на обекта тази сутрин, днес тя ще потърси отново лекарска помощ, за да й се направи скенер на главата.

"Дошъл е с предварително обмислен план за нападение, вероятно с цел грабеж, колежката ни я спасила бързата реакция на полицията", обясниха пред БГНЕС двамата служители от дневната смяна на бензиностанцията. Те казаха, че няма грабеж на пари, но бяха в шок от нападението над колежката им, първата им работа тази сутрин била да измият кръвта вътре в обекта и по паркинга.

Нападателят е задържан за 24 часа в ареста на РУП-Рила.