Глория аут от Dancing Stars

Булевард

25-05-2013, 11:42

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Петко Димитров вместо да напусне обра овациите

Попфолк звездата Глория напусна Dancing Stars само две седмици преди финала.

Заедно със своя партньор Светльо тя представи бурлеска, а Камелия и Малина бяха дошли в залата и подкрепяха колежката си. Това обаче не й донесе нужните гласове да остане в шоуто.

Героят на вечерта обаче бе Петко Димитров, който започна с Яна фокстрот, но изненадващо се отказа от правото си да продължи в шоуто.  

Напрежението и признанието, че вече му е омръзнало да го критикуват му донесе повече аплодисменти и настояване на журито да продължи танца си с Яна. Азис и Маги Желязкова  защитиха своя приятел и за първи път споделиха, че преди време той е преживял тежка травма, след която много трудно е проходил, а дори е имало риск това никога да не се случи. Според тях фактът, че той днес е на дансинга, сам по себе си вече е победа.

Танцът в стил боливуд на Елен Колева и Калоян бе избран за танц на седмицата, а Стелла и Наско също прескочиха елиминациите и продължават напред.

Ангел и Дорина бяха спасени от публиката, Део и Елена също продължават в надпреварата за финала. Журито бе единодушно, че това е най-позитивната двойка, която никога не се оплаква.   

В понеделник звездите ще представят своите нови танци, а Алфредо Торес ще направи от всяка двойка – тройка.