Новият хит сред диетите на Холивуд

Животът

25-05-2013, 06:00

Снимка:

sxc.hu

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Появи се режим на основата на гъби, който завъртя умовете на милиони жени по света

Холивудските знаменитости са основни законодатели на всички нови диети. Сред странните и необичайни опити, правили звездите, се появи нов режим на основата на гъби, който завъртя умовете на милиони жени по света. Привърженички на гъбената диета са Кейти Пери и Кели Озбърн, която шокира света с рязката промяна на фигурата си преди около година, предаде БГНЕС.

Според тях гъбите могат да служат като главно оръжие срещу затлъстяването , като основният приоритет е, че намалява обиколката във всички части от тялото с изключение на гърдите. Гъбите обещават да помогнат на представителките на слабия пол да се вталят за две седмици, ако включите поне в едно от храненията гъбено ястие. Според диетолози гъбите са доста хранителни, което намалява нуждата от високо-калорични храни.

Те поддържат функцията на червата, оставяйки чувство за удовлетворение и засищане на апетита. По този начин се предотвратява и преяждането. Освен това те са изключително богати на протеини, които са най-добрият източник на енергия. Съдържат витамини, желязо и цинк, вещества, които правят косата, кожата и ноктите здрави и силни.