Продуцентите: Волен е готов за риалити

Най-доброто от печата

23-05-2013, 07:19

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Непредвидим, честолюбив и идеален за ВИП Брадър, нарочиха го майсторите на шоубизнеса

Изявите на Волен Сидеров в първия парламентарен ден, които изобилстваха от актьорски заложби и страсти, предизвикаха любопитни оценки сред бг продуцентите. Те виждат лидера на "Атака" като потенциален и интересен риалити герой, в случай че реши да смени кариерата. 

"Волен Сидеров е човек интересен, любопитен и различен. Абсолютен ВИП Брадър герой! Той далеч не е глупав или лишен от потенциал, всъщност върши работата си с впечатляваща енергия", заяви продуцентът на Биг Брадър Нико Тупарев. Той обяви, че със сигурност при желание на Сидеров би го вкарал в евентуално риалити. "Сидеров има качества, блестящи за телевизията. Хиперактивен е, непредвидим, честолюбив. Изобщо не мисля, че играе роля. Напълно натурален е, а тази рязка смяна на настроения е просто задължителна за всеки риалити герой. И най-важното е, че този стил му идва отвътре, той просто е такъв", коментира Тупарев. И добави, че му е ясно, че за момента няма как Сидеров да приеме риалити покана. "Би било глупаво, ако се съгласи, а той е умен. Знае, че в момента "Атака" е новото ДПС - в смисъл, че неговата партия е тази, която играе ролята на балансьор за по-големите сили. Сега му предстоят много по-важни задачи от тв предавания, но някой ден, ако се откаже от политиката, ще е добре дошъл във всяко риалити", категоричен е продуцентът. 
Колегата му Джуди Халваджиян също видя във Волен голям потенциал. "Талантлив е за шоубизнеса. Но не и за предаване със сценарий - ако има, ще говори като политик. Ако обаче липсва, примерно в някой брадърски формат, ще се покаже 100% в истинската си светлина", разконспирира го Джуди. За разлика от преценката на Тупарев обаче Халваджиян смята, че в голяма степен поведението на Волен в парламента е актьорско майсторство, а не същност. "Той си гони политическите амбиции до дупка и този цирк е част от неговите средства. Смятам, че почти винаги преувеличава", коментира Джуди Халваджиян. 
"Не съм гледал парламента, защото по цял ден снимам. Но имайки предвид изявите на Сидеров по принцип, действително би могъл да бъде интересен образ в някой сериал. Но дори и на него ще му трябва добър сценарий", заяви Димитър Гочев, създателят на "Стъклен дом", "Революция Z" и "Фамилията". И добави: "Мислех си, че вече имаме избрано правителство и се чудя защо това не се случва по-бързо. Май ще е по-смислено да се занимават с това вместо с караници".