Тодор Батков: Не се притеснявайте за "Газпром"

Спорт

21-05-2013, 21:12

Автор:

Sportline

Всичко от Автора

Левски никога не е зависил от политиката, заяви адвокатът

Собственикът на Левски Тодор Батков изрази дълбоки съмнения, че "Газпром" се е отказал от договор със "сините".

"Появилите се информации за "Газпром" звучат странно. Появи се в украинските медии, а от изглаждането на Южен поток засяга най-вече Украйна. Сами си направете изводите. Спокойно, спокойно", коментира Батков.

"Левски никога не е зависил от политиката. Това са инсинуации на хора, които не ни обичат, а и на такива, които се броят за левскари. Аз имам отношение към Левски от август 1998 година, когато Мтел влезе в клуба. Тогава управляваше Костов, после дойде Царя с ДПС, после тройната коалиция, след това ГЕРБ, сега явно се явява някаква нова конфигурация. Левски е над всичко, над всички политици и партии. Над Левски е само България. Относно финансовите стимули от Лудогорец към Славия - въобще не ни интересува. Ние играем за победа, а това кой какво прави през това време не ни касае. Всичко си зависи единствено и само от нас самите.", отбеляза Батков.

"Не се бях виждал с Георги Иванов от много време. Изобщо не сме си говорили за мача, който играхме срещу Черно море. Той е млад, перспективен треньор, легенда на Левски. Поздравих го за това, че отборът му играе все по-добре и му пожелах успех. Знаете, че той ми е слабост", завърши бизнесменът, който се видя и с наставника на Черно море – Георги Иванов, който тренираше отбора си на "Герена".

Още спортни новини тук