Сергей Станишев се ожени за Моника Йосифова

Булевард

20-05-2013, 15:45

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Младоженците се венчаха в столичния храм "Света София" на 19 май

Лидерът на БСП Сергей Станишев и годеницата му Моника Йосифова се венчаха в неделя. Двамата дали църковен обет в столичния храм "Света София" на 19 май.

По информация на "Дневник" тържеството е било скромно - присъствали са младоженците, кумовете и един фотограф. Според близки на двойката те не са искали никакъв медиен шум и помпозност около сватбата.

Станишев обяви връзката си с бившата си медийна съветничка Моника през февруари 2011 г., два месеца преди да се роди дъщеря им Дария. А в края на миналата година съобщиха и намерението си да сключат брак. Станишев очаква и второ дете от половинката си.

Моника Йосифова е PR експерт. Тя е собственик на PR агенция "Актив груп" и през последните години е работила по проекти и е съветвала министри от няколко правителства. Йосифова е бивша съпруга на банкера Венцислав Йосифов, от когото има две деца - Моника и Венцислав. Йосифов беше шеф на Първа частна банка и кандидат на БСП за кмет на София през 1995 г. Тъкмо тогава двамата се запознават, тъй като Моника работи като репортер, който отразява политическите новини, свързани с БСП.