Уикендът: Да запазим тайните в тайна

Слънце в Телец, Луна в Лъв - Дева

Астрологична картина за 18-19 май

Почивните дни ще преминат без особено напрежение, стига да не възлагаме твърде големи очаквания на околните. Най големите опасности произтичат от наивност по отношение на непознати и малко познати личности, както и подчертаната склонност да се намесваме в чужди дела и ситуации които не ни касаят пряко. Запазете неутралитет, дори да ви канят да вземете позиция и се постарайте тайните да си останат тайни, независимо дали са ваши или чужди.

В позитивен аспект обаче ще се развиват интимните връзки и взаимоотношения. Използвайте почивните дни за да внесете обновление в тях и не се колебайте да експериментирате с изненади и нови съвместни преживявания. Разнообразието и експериментите със сигурност ще събудят чувствата ви. Съдбата ни е подготвила и ярки любовни приключения, от които обаче съветвам да се възползват само необвързаните.Случайно възникнали симпатии могат да прераснат в крепко приятелство или бурен любовен роман.

В събота за да намалите риска да попаднете в конфликтна и многозначителна ситуация се заемете с разрешаването на по-прагматични, битови въпроси. Можете да се опитате да привлечете и децата в домашната работа, но ако не ви се получи не настоявайте. Ще си спечелите враг в дома, който със сигурност ще намери изобретателни начини да ви развали настроението. то и без това ще е лабилно, поради внезапно възникнали съмнения, подозрения, тъга или апатия. Задълбоченото им изследване едва ли ще ви помогне много. По добре излезте навън-там срещи с приятели и запознанство с интересни личности със сигурност имат по-голям шанс да ви разведрят.

В неделя ще бъдем ориентирани към резултатите и това може да внесе в живота ни поводи както за гордост така и за огорчение. В случай, че сте сред неудоволетворените си струва да помислите как реорганизирате живота си така, че усилията ви да бъдат по-ефективни. Въздържайте се от контакти с празнодумци и хора които ви губят времето. те ще подхранват раздразнението ни.

Здраве,хранене и красота
Луната в Дева традиционно ще привлече вниманието ни към въпроси свързани с хигиената на тялото и в бита, здравето, храненето и самочувствието. Дните са подходящи за провеждане на разтоварващи диети, билко-лечение и всякакви оздравителни и козметични процедури. С изключително внимание обаче подхождайте към приема на лекарства, непознати храни и алкохол. Вредата ще бъде по-голяма от ползата а и съществува подчертана опасност от хранителни, алкохолни и лекарствени натравяния.
Кожата и косата ще приемат с благодарност и ще усвоят напълно всички полезни съставки на подхранващи и хидратиращи козметични средства.Желателно е обаче да избягвате употреба на козметика с химически активни съставки. Те могат да причинят алергични реакции.