България е под диктата на 0,7% от електората

Общество

17-05-2013, 12:40

Автор:

Владимир Зарков, "7 дни спорт"

Всичко от Автора

Това показа ударът по Банско. Защо никой не припозна на изборите за свои "Зелените", "Пембените" и прочие?

Събраха се пет жени във ВАС при секретар Григоринка на прокурор Динка и решиха, че лифтът за НАС е незаконен. Сигурно жените са прави. Най-вероятно са прави. Все пак са от сой. А и са образовани юристки. Елитът на гилдията са, Върховен съд е това, не е шега работа. Най-върховният. На държавата ни такъв съд със сигурност й е необходим. Само че на НАС ни трябва лифт. На Банско му трябва лифт. На всички ни трябва този лифт. Нужен е на всички онези, които годишно оставят стотици милиони левове в Банско и околията. Оставят ги в хазната ни. И държавата живее от тази хазна. Затова

понякога буквата на закона може да не се стоварва с цялата си тежест

на главите ни. В крайна сметка какво тук значат някакви си 200 метра гора. При това, забележете - говорим за млада гора! Такава, каквато утре може да бъде посадена наново. Никой не е посегнал на Байкушевата мура. Отрязани са няколко дървета, за да се помогне на бизнес, от който се хранят хиляди семейства! Нали в тази криза всички партии ни обещават точно това - работни места? Нали ще сме туристическа дестинация?

Понякога е смешно как се правим на по-големи калайджии от циганите. И затова прекаляваме с циганските номера. Значи в Лондон под носа на кралицата може да отрежат 50 стогодишни (!) дървета в "Хайд парк" заради олимпийските шатри, а у нас не може!? При това английските "Зелени" са далеч "по-зелени" от нашите. Всъщност то това нашите "зелени" ли са въобще?! Жалка история. В година на протести, на демонстрации, на свалено от улицата правителство, в условия на протестен вот родните "природозащитници" събраха... 0,67% от гласовете. Не знам колко прави това като поддръжка, ама е жалка работа.

На сто души половин ги подкрепя. Наистина много жалко.

И сега тези хора пак натискат съдилища, институции, плашат ни за кой ли път с "Орлов мост"! Айде стига вече! Видяхме ви всичките от "Орлов мост" за какво сте протестирали. И срещу какво. Ако хората ви вярваха, да сте в парламента. Ама не сте. И няма да сте. Защото точно 0,67% от българите вярват, че "зелените" не обичат "зеленото". Затова и няма как Тома да се белее в Народнто събрание. Защото то е Народно. Там влизат тези, дето иска народът. А не онези, които искат заради два бора и един бук да оставят стотици без работа. Да, ама май - не. На Тома белите продължават и без "зелените", "пембените" и останалите да са там, където народът никога няма да ги допусне. Продължават, защото България живее под диктата на онези 0,7% от улицата. Разклати се страната и - хоп, нямало ОВОС за чучулигата и черния кос. Айде стига вече с тези букви на закона! В тях ще вярваме, когато са за всички. И когато само мурата и елата са ни проблемът. Не и днес, когато проблемът ни е хлябът.

Българинът е на прага на физическото оцеляване,

категорични са в ЕС. На практика единственият бизнес, който вкарва пари в държавата, при това солидни, е туристическият. И ние сега заради 0,67% от населението на държавата България дайте да го затрием! Толкова ли е трудно да се запитаме кой печели от това? Кой стои зад белите на Тома?

Тази зима ски в Банско са карали над 300 000 чужденци! Общо през 2013-а през курорта ще минат половин милион иностранци. 80% от тях ползват лифта, който сега се оказва незаконен. Или както там го определи съдът. Да де, ама той вече е построен. И може да се каже, че носи на страната ни милиони. Толкова ще носи и този на Витоша, че и отгоре, стига да го вдигнат. Стотици семейства вечер имат хляб благодарение на тези лифтове. Затова е крайно време държавата, ако все още има такава, да седне и да реши кое е по-важно. Буквата на закона, или буквата на глада. И да не дава предимство на дърветата, защото вдигне ли се гладният на бунт, някой ще яде дървото.