Масов бой след финала за Купата край стадиона в Ловеч

Крими

16-05-2013, 08:58

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Четирима полицаи са пострадали от гнева ни левскарите след загубата на трофея с дузпи от Берое

Четирима полицаи, сред които една жена, са пострадали след края на финалния мач за купата на България между Берое и Левски в Ловеч.

До сблъсъци между фенове и полиция се е стигнало край стадиона в Ловеч след финалния мач, който отборът на Берое спечели след дузпи.

Около 50 полицаи са се опитали да въведат ред, след като феновете на Левски, разочаровани от загубата, са чупили и хвърляли бомбички след срещата. Един от представителите на органите на реда е в тежко състояние с рани по главата от взривена бомбичка. Той е закаран по спешност в болницата в Ловеч, където ще му бъде направен скенер.

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров пък ще посрещне на площада пред общината футболистите на Берое, които носят трофея, съобщиха оте пресцентъра на общината. Те бяха подкрепяни от почти 4000 фенове на Градския стадион в Ловеч. Старозагорци имаха възможност да проследят мача и на издигнатата на площада пред Община Стара Загора видеостена и да съпреживеят заедно силните и слабите моменти от играта на своите любимци.