Кафе с шефа на Apple само за... 600 000 долара?!

Булевард

15-05-2013, 17:35

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Космически кораб ще приюти "Епъл"

Анонимен мъж платил сумата и спечелил "срещата" на благотворителен търг

Ето и едно ново предложение, което може да се стори примамливо за феновете на продуктите на Apple. Ако искате да изпиете по чаша кафе с изпълнителния директор на компанията, всичко, което ви е необходимо, е само скромната сума от... 610 000 долара.

 

Естравагндно скъпата среща се състояла между господин Тим Кук и неизвестен мъж, който платил тази сума на благотворителен търг на сайта "Charitybuzz", съобщи БГНЕС. Срещата с милионера, който замени Стив Джобс на директорския стол, ще се състои в седалището на компанията в Купертино, щата Калифорния.

 

Бъбренето на по чаша кафе обаче ще продължи само между 30 минути и един час. Разходите по пътуването и настаняването в града също се поемат от анонимния победител в аукциона. Наддаването започнало от 50 000 долара – сума, която се оказали склонни да заплатят цели 86 души. Повечето от тях били представители на дружества, възнамеряващи да започнат съвместна работа с "Епъл".

 

Получените средства от благотворителната инициатива ще бъдат преведени по сметката на Американският Център за правосъдие и човешки права "Робърт Кенеди".