14 май: Бъдете доброжелателни

Хороскоп

13-05-2013, 23:26

Снимка:

Фотограф: Svetlana Kolosova

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Май - празници, затъмнения, сензационни разкрития

10 май: Новолуние в Телец, Слънчево затъмнение

Слънце в Телец, Луна в Рак


Вторник ще се отличава значително от предходните дни, тъй като ще отклони вниманието ни от процесите в обществото за да го насочи към материалните въпроси, устройството на бита и взаимоотношенията в семейството.

Ефекта на растящата Луна ще се проявява позитивно в живота  ни и ще ни предложи бързо развитие на делата и разгръщане на събитията. В сутрешните часове обаче, това може да бъде свързано с известно напрежение, поради внезапно изменение в предварително съставени планове, стресови ситуации в семейството и домакинството. По възможност отложете покупките за бита и обсъждането на семейните въпроси за вечерните часове. Като цяло това какви впечатления ще остави у нас днешният ден зависи най- вече от възприятията ни по отношение на обкръжението ни. Доброжелателния настой към роднини, приятели и колеги ще ни предпазва от проблеми и конфликти.

Денят ще ни подари и изострена интуиция, благодарение на която ще можем да проникнем зад булото на приемливото поведение и да разберем какво е действителното отношение на околните към нас. Най-вече на онези с които се намираме в тясно взаимодействие.

Работа и бизнес
Внимателно анализирайте тенденциите и резултатите от началото на месеца до сега, изяснете си слабите места и помислете как да ги укрепите. Външни събития и дори натиска на обстоятелствата също могат да ви посочат как да рационализирате дейността си. Не жалете време и ресурси за да повишите производителността или да улесните процеса на работа.

Здраве, хранене и красота
Полезно за здравето би било, ако можете да се насладите на разходка край море, езеро или река. Дърветата пък ще ви помогнад да уравновесите енергийните потоци в организма. И в двата случая ще постигнете по-хармонично състояние на духа, а това е важно условие за оптимално здраве.

Чистият въздух ще помогне и на кожата- тя има нужда от кислород. Почистете я добре от замърсяванията и мъртвите клетки.