Васко Кръпката представя първия си саундтрак

Музикантът представя днес албума "Няма връщане назад"

От днес в магазините е официалният саундтрак към новия български филм "Джулай", който вече се върти в кината. Албумът със заглавие "Няма връщане назад" е дело на емблематичния музикант Васко Кръпката и неговата банда Подуене Блус Бенд.

Представянето ще се случи тази вечер от 19:00 часа в столичния клуб Swinging Hall, където феновете ще могат да се сдобият с дискa и да получат автограф от автора му. Входът е свободен.

Албумът включва общо 11 парчета, пет от които са писани специално за лентата на режисьора Кирил Станков. Почитателите на Кръпката ще се зарадват и на шестте нови аранжимента на култови хитове като "Няма бира", "Нека бъде светлина" и "Да живее рокендрола".

Въпреки, че негови песни са звучали в други български филми, "Джулай" е първата продукция изцяло с композиции на харизматичния блусар.  

Филмът разказва за приятелките Дана и Джу, които решават да се отправят на лудо пътешествие, за да си припомнят хубавите летни дни и да посрещнат 1 юли на морския бряг. По пътя към тях се присъединява Лили и купонът започва – пътуване, музика, море, смях. Една неочаквана среща обаче ги изправя пред дилема – дали да позволят да бъдат жертви, или да поемат справедливостта в свои ръце. Решението ще преобърне живота им завинаги.