Кой къде и кога ще гласува?

Политика

12-05-2013, 09:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Политици и държавници днес ще дадат своя вот, Лиляна Павлова го стори във Варна

Президентът Росен Плевнелиев ще гласува за народни представители в избирателна секция номер 6 в София.

Министър-председателят и министър на външните работи Марин Райков ще упражни правото си на глас на парламентарните избори в 111-то училище в столицата.

Цветан Цветанов, заместник-председателят на ПП ГЕРБ, председател на Националния предизборен щаб на партията и водач на листите й във Велико Търново и Благоевград, ще гласува в старопрестолния град. По-точно - в 71 секция във великотърновското ОУ "Вела Благоева” в квартал "Бузлуджа”. Заедно с Цветанов в същата секция ще гласува и областният координатор на ГЕРБ и кмет на Велико Търново Даниел Панов.

Областният координатор на ГЕРБ – Варна и кандидат за нороден представител Иван Портних ще даде вота си в секция 47, в ОУ "Васил Априлов” в 10.00 часа.

Водачът на листата на ГЕРБ за Област Габрово Томислав Дончев ще упражни правото си на глас в избирателна секция 49. В 10:30 часа Дончев ще гласува в ОУ "Васил Левски" в Габрово.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за София и София-област Владислав Горанов ще даде гласа си в избирателна секция 25, в 92 ОУ "Димитър Талев" в столицата.

Делян Добрев ще упражни правото си на глас в град Хасково в избирателна секция в Централна детска градина "Ян Бибиян".
Първите 5 от листата на кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе ще гласуват следва:

Пламен Нунев – 11.30 часа – ПГ по механотехника – Русе;

Светлана Ангелова – заедно със своя син – 10.30 часа в секция 73 в бл. 4 в кв. "Дружба 3”;

Десислава Атанасова – 10 часа – СОУ "Васил Левски” – Русе;

Свилен Иванов – 11 часа – секция № 125 в СОУПНЕ "Фр. Шилер” – Русе;

Стефко Бурджиев – 9 часа – секция № 10 в ОУ "Иван Вазов” – Русе.
Николай Цонев, председател на партия "Нова алтернатива", ще гласува от 13.00 ч. в София, избирателна секция 87, район Младост - 144 СОУ, заедно със своето семейство.
Лидерите на партиите от Коалиция "Съюз на демократичните сили" (СДС) ще гласуват на парламентарните избори в 10.00 часа право "в десятката” както следва: председателят на СДС д-р Емил Кабаиванов в град Карлово – Народно читалище "Васил Левски”, избирателна секция № 7 - Площад "20 юли”.
Председателят на ПП "Обединени земеделци" Петя Ставрева ще гласува от 10.00 часа в София, район Средец, 6 – то СОУ, избирателна секция № 1.

Председателят на БСДП Йордан Нихризов ще гласува в 10.00 часа в град Стара Загора в ЦДГ № 2 "Зорница".

Председателят на БРДПБ Захари Петров ще гласува от 10.00 часа в град София, кв. "Дружба” 1, 4 ОУ "Джон Атанасов”, избирателна секция № 41 – ул. "Тирана” 12.

Водачът на листата на СДС за 23 МИР – град София Любен Петров ще гласува в район Витоша, 86 ОУ, избирателна секция №16. Водачът на листата на СДС за 24МИР – София Марио Топчийски ще гласува в 10.10 часа в ПГМЕ, избирателна секция № 11 – ул. "Стара планина” № 13.
От 08:45 часа Иван Костов – председател на ДСБ, ще гласува в 50-то ОУ "Васил Левски”.

В 10.00 часа председателят на партия "Ред, законност и справедливост" (РЗС) Яне Янев и съпругата му Галя Янева ще гласуват в избирателна секция № 17 в Сандански, която се намира ул."Св. Св. Козма и Дамян".
Председателят на ДПС Лютви Местан ще даде своя вот за изборите за народни представители в 12 без 15 в Избирателна секция 27, ПГФК "Княгиня Евдокия", район Изгрев, София.
Красимир Каракачанов, председател на ВМРО-БНД и водач на листите в Плевен и в 25 МИР в столицата ще гласува в 10.00 ч. в 149 СОУ "Иван Хаджийски” в столичния квартал "Овча купел”.

Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО-БНД и водач на листите в Благоевград, и в 23 МИР в столицата, ще гласува в 14.00 ч. в столичното 88 СОУ "Димитър Попниколов".
Председателят на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева ще гласува в 09.00 часа в избирателна секция 44 в НПМГ "Акад.Л.Чакалов" на ул. "Бигла" 52 в кв. "Лозенец" в София.

Прошко Прошков, водач на листата на "Движение България на гражданите” за 24 МИР София и 8 МИР Добрич, ще гласува в 10:00 часа в избирателна секция 18 в 9-та Френска езикова гимназия “Алфонс Дьо Ламартин“, София, бул."Патриарх Евтимий" №35.
Христина Христова – председател на НДСВ и съпредседател на Коалиция "Център – свобода и достойнство”, ще гласува в СОУ "Христо Ботев” във Враца, в 11.00 часа. Христина Христова е водач на Коалиция "Център – свобода и достойнство” във Враца и в 23-и МИР София.

Корман Исмаилов – председател на Народна партия „Свобода и достойнство” и съпредседател на Коалиция "Център – свобода и достойнство”, ще гласува в 19 СОУ "Елин Пелин” в София.

Водачите на листи на Коалиция за България ще гласуват както следва:

Емил Костадинов - за Благоевград в секция номер 2 в 20 ОУ от 10 часа.

Димчо Михалевски, водач на листата в Бургас - в секция номер 14, СОУХЕП "Св. Св. Кирил и Методий” от 10.15 часа.

Пламен Орешарски, водач на листата за Варна ще гласува в секция номер 133, Икономически университет - Варна от 9.00 часа.

Мариана Бояджиева, водач на листата във Велико Търново - в секция номер 20, ОУ "Патриарх Евтимий” от 11 часа.

Михаил Миков водач на листата във Видин ще гласува в секция номер 45, СОУ "Цар Симеон Велики” от 9.30 часа.

Янаки Стоилов ще гласува в София, кв. Стрелбище, 2-ра Английска гимназия в 9.00 часа.

Йордан Стойков ще гласува в Севлиево, ж. к. "Митко Палаузов”, секция номер 30 в 10 часа.

Явор Гечев ще гласува в Добрич, детска градина „Весела”, секция номер 25 в от 10.30 часа.

Милко Багдасаров ще гласува в гр. Кърджали, СОУ „Петко Р. Славейков”, секция номер 56 в 11 часа.

Мая Манолова - в гр. Кюстендил, Център за спешна медицинска помощ, секция номер 33 в от 11 часа.

Д-р Емил Райнов ще гласува в Ловеч, училище "Климент Охридски”, секция номер 22 в 11 часа.

Младен Червеняков ще гласува в Монтана, Механотехникум, секция номер 39 в 11 часа.

Илиана Йотова ще упражни правото си на глас в Пазарджик, училище "Св. Св. Кирил и Методий, секция номер 85 в” в 11 часа.

Ангел Найденов ще гласува в Перник, ОУ "Св. Иван Рилски”, в 11.00 часа.

Стефан Данаилов ще гласува в столичния квартал Лозенец, 107 СОУ "Хан Крум” от 11 часа.

Светла Бъчварова, водач на листата в Пловдив - област ще гласува в училището в село Ягодово, секция номер 43 в 10.00 часа.

Татяна Буруджиева ще даде гласа си в Разград, училище ”Васил Левски, 34 секция в 11 часа.

Валери Жаблянов ще гласува в Сливен, Природоматематическа гимназия в 12.00 часа. Дора Янкова, водач на листата в Смолян ще гласува в с. Момчиловци, ресторант "Оазис”, 42 секция от 10.30 часа.

Жельо Бойчев, водач за 23 МИР ще гласува в Студентски град, бл. 42 в 10.30 часa. Петър Курумбашев, водач за 24 МИР, ще гласува в секция номер 6, Бистришко шосе 26 (стола на Осеменителната станция) от 10.00 часа.

Сергей Станишев водач на листите за 25 МИР София и Стара Загора ще гласува в София, Музикално училище "Панчо Владигеров”, секция номер 43.

Корнелия Нинова водач на листата в София – област, ще гласува в столичния квартал Лагера, 25-то СОУ от 9.30 часа.

Явор Куюмджиев ще гласува в Търговище, 1-во ОУ "Христо Ботев”, секция 29 от 11.00 часа.

Драгомир Стойнев ще гласува в гр. Хасково, Дом на науката и техниката, секция номер 33 в 10.00 часа. Димитър Дъбов ще гласува в Шумен, в детска градина намираща се на улица "Съединение” и улица "Ивайло” от 10.30 часа. Атанас Мерджанов ще гласува в Ямбол, 37 секция, училище "Пенчо Р. Славейков” от 11.00 часа.
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще гласува в 9.00 ч. в СОУ "В. Левски".
Кметът на Община Видин Герго Гергов ще даде своя вот на изборите за Народно събрание в 22-ра избирателна секция.
В 11.00 часа временно изпълняващият длъжността кмет на Варна арх. Димитър Николов ще гласува в 233 избирателна секция в СОУ "Гео Милев", район Младост.

Водачът на листите на ГЕРБ във Варна и Стара Загора Лиляна Павлова вече гласува в секция 169 на ул. "арх. Манол Йорданов" № 62 в морската столица.  

"Уверена съм повече от всякога, че днес трябва да гласуваме. Много пъти повече съм мотивирана да гласувам, защото това е единственият начин да запазим държавата, да запазим държавността и да докажем, че тя е над всичко. Надявам се всички български граждани да дадат своя вот, защото всички тези сценарии и опити за манипулации и дестабилизация, опити за касиране на изборите, могат да бъдат преодолени само, ако дадем своя глас.”, каза Павлова.