Спорт и музика в леглото на Шарапова

Булевард

11-05-2013, 15:52

Снимка:

Daily Mail

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Сърцето на руската звезда не е разбивано един или два пъти

Двама тенисисти, един баскетболист и един певец. Това са манекените от мъжката колекция в личния живот на Мария Шарапова, преди в него да се настани Григор Димитров.

По-младият с 5 години българин е четвъртият атлет и трети тенисист, когото рускинята допуска в леглото си. А там не е особено разнообразно - преобладава спортът, гарниран с малко музика от бандата “Маруун 5”.

Фронтменът Адам Ливайн е единственият мъж, за когото се знае, че е бил в обятията на хубавата Маша, но не се е занимавал професионално със спорт. Блондинката така и не изкара дълга връзка с никого от четиримата, преди Григор да осъществи своя голям пробив.

На корта Мария Шарапова пъшка силно и тежко при (почти) всеки удар. Но в леглото  цари гробовна тишина, дори когато там стават страстни разигравания с тежки последици за настилката, пардон - чаршафите.

Подобни твърдения от името на нейния бивш приятел Адам Ливайн бяха тиражирани в руски медии като една от причините за раздялата им. С мълчанието си в най-интимните моменти тя го обърквала, писаха клюкарските издания, след което получиха сериозни заплашителни писма от адвоката на вокалиста на “Маруун 5”.

Ако се вярва на светските хроникьори, Адам и Маша се запознават в тузарски нощен клуб в Ню Йорк, където рускинята празнува с дружките си своя 18-и рожден ден. Двамата се харесват, той изпява за нея романтична балада, пламва искра, започват да прехвърчат есемеси между телефоните им и нататък историята продължава в стил “Богати и красиви”.

Певецът и тенисистката хем са заедно, хем не са. Срещат се рядко в различни краища на света, където ги отвеждат ангажиментите им в спорта и шоубизнеса. За половин година огънят на любовта лумва и угасва. Дали наистина е заради липсата на пъшкане в леглото - само те си знаят.

Първата любовна тръпка на Маша е две години по-рано, когато хлътва по колегата Хуан Карлос Фереро. Тя е на 16, а той е с 8 години по-възрастен. Уж случайно, Шарапова попада на места, където се разхожда или почива испанският тенисист. Ходи на мачовете му и вика за него, но той  разбива сърцето с убийствен ас, като се жени за друго момиче.

Минава време, болката в сърцето на Шарапова отлита и тя се впуска в кратък флирт с друг от мъжкия тенис - Анди Родик. Двамата се снимат в сериала “Отчаяни съпруги” и оттам тръгват нещата. Те крият в тайна връзката си, но папараците ги “хващат в крачка” няколко пъти - също както сега с Григор в Мадрид.

На 21 октомври 2010 г. гръмва бомба - Мария е сгодена за словенския баскетболист Александър Вуячич! Половин година по-късно бомбата е обезвредена - двамата се разделят, защото графиците им не съвпадат, а връзката им е изтерзана от дълги и мъчителни раздели. Друго си е, когато партньорът има същата работа и на същото място.

Справка - Маша и Гришо в Мадрид...