Нека разумът да ни води на тези избори, апелира Цветанов

Според зам.-председателят на ГЕРБ всеки трябва да направи равносметка за случилото се през последните 23 години

"Нека разумът ни води на тези избори", заяви заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата във Велико Търново Цветан Цветанов при откриване на новопостроена подпорна стена на реката в село Кесарево, община Стражица, цитиран от пресцентъра на партията.

Зам.-председателят на партията благодари на жителите на селото, че през 2009 г. са подкрепили ГЕРБ и апелира за подкрепа и сега.

"При следващ мандат на ГЕРБ подпорната стена ще бъде довършена изцяло като бъде изградена и от другата страна на реката", обеща той, след като преряза лентата заедно с кмета на община Стражица Детелина Борисова.

Той допълни, че всеки трябва да направи равносметка за случилото се през последните 23 години в България.

Цветанов посочи, че в периода 2007-2009 година средствата, усвоени от Европейския съюз, са били 1 %, а договорените 18%. След 2009 година усвоените средства са 38%, което е над 10 млн. лева, а договорените са 100%.

Детелина Борисова обяви, че е внесен проект за изграждане на водопровод на главния път за Кесарево. Тя помоли да бъдат отделени средства от следващото правителство на ГЕРБ.

Цветан Цветанов се срещна и с англичанина Тони Рийс, който от шест години живее в Кесарево и за първи път ще гласува в България. Той ще гласува за ГЕРБ, тъй като харесва Борисов и Цветанов и не иска да се връща в Англия.