16-годишна предлага секс срещу 50 лв. във Facebook

Общество

09-05-2013, 08:21

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Девойката не е единичен случай в Кюстендилско

Ученички от кюстендилски школа заработват странично като предлагат секс във Facebook срещу 50 лева, алармираха пред "Монитор" мъже, които са получили вече оферти.

Една от девойките е на 16 години и учи в професионална гимназия в града. В профила си в социалната мрежа момичето е качило снимки как се целува с други ученички и следват провокативни коментари под кадъра.

При виртуален флирт с доста по-голям мъж от нея тя разкрила, че вече има доста богат сексуален опит, като срещу сума от 50 лева била готова за полов акт.

В чат разговора тя споделя още, че харесва по-големи мъже и няма проблем да прави секс, но уточнява, че това ще се случи срещу пари. Първоначално не обявява цена, а пита мераклията колко е склонен да плати

На въпрос участвала ли е в тройки отговорът е положителен. Освен стандартен полов акт била съгласна и на орален секс.

От разговора с 38-годишния ухажор става ясно, че момичето живее в едно от близките до града села и има връзки с мъже от няколко години. Според разследващи на такива неприлични предложения се съгласявали основно деца от бедни семейства и такива от малцинствата.

Според разследващи именно заради наличието на разкрепостени тийнейджъри част от интернет сайтовете за запознанства изобилстват с педофили, които се представят с фалшива самоличност и карат непълнолетни да се събличат пред уебкамери.