Започна строежа на сцената за Bon Jovi (СНИМКИ)

Булевард

06-05-2013, 09:00

Снимка:

Ясен Немски за Болкън Ентъртейнмънт

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Бандата идва дни преди концерта в София

С наближаването на един от най-дългоочакваните концерти - този на Bon Jovi на националния стадион Васил Левски, започва и вълнението на феновете за първото гостуване на легендарната банда у нас.

Вече започна строежа на сцената, бяха разтоварени всичките 48 тира, които превозват продукцията на групата – сцена, осветление, звук, както и част от оборудването за бекстейдж зоната за членовете на групата, мениджмънта и екипа – преносими кухни, перални, сушилни и т.н.
 
Сцената, която българската публика ще види в деня на шоуто е съвсем нова като продукция и дизайн, съобщават организаторите от Болкън Ентъртейнмънт. Тя е създадена специално за предстоящото европейско турне на Bon Jovi и ще бъде използвана за първи път на нашето шоу.
 
Размерите на конструкцията са рекордни за страната ни. Сцената е с основа петдесет и пет на двадесет и два метра и височина двадесет и четири метра. Толкова мащабно съоражение се строи за първи път на Стадион Васил Левски.

Интересна е и покривната конструкция на сцената, която е  новаторско дизайнерско решение. Какъв ще бъде точно новият диазайн се пази в строга тойна от екипа на групата.

Датата на пристигане на самата група също не е уточнено, но вече изтече новината, че тя ще бъде тук няколко дни преди концерта.