ДПС кмет нагло забранява чужди предизборни кампании

Сали Рамадан не е позволил на Цвета Караянчева от ГЕРБ да проведе предизборната си среща

Кметът на Община Кирково Сали Рамадан най-нагло забрани предизборна среща на кандидата за народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева с учители и директори на училища.

По негова заповед над 100 педагози бяха изгонени от залата на местното читалище, въпреки че срещата на Караянчева с тях бе предварително заявена и уговорена с настоятелството. Без каквито и да било обяснения, кметът наредил салонът да се заключи и присъстващите да бъдат изведени навън.

"Шокирана съм, че един общински кмет си позволява подобно грубо и безцеремонно отношение не само към мен като политическо лице, но най-вече към хората, заети в образованието, които бях поканила на разговор и които бяха унизени незаслужено от един самозабравил се управник. Единственото ми обяснение е, че ДПС, която с години монополизира местната власт, се опитва да спаси разклатените си позиции", коментира Караянчева.

Въпреки безочливостта на Рамадан и незаконните му действия, никой от дошлите учители не си тръгна и срещата се състоя в близко кафене.