Те вадят папки, но ние побеждаваме, убеден е Бойко

Хората имат инстинкт и знаят на кого да вярват, каза той

Нито един избор досега не е минал без флашки и папки, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред свои симпатизанти в Първомай.

По думите му хората имат инстинкт и знаят на кого да вярват. Той благодари на избирателите, че не са се подвели по компроматите срещу ГЕРБ.

"Колкото повече вадят, толкова повече ние побеждаваме", добави експремиерът.

Още при посещението си в Стара Загора Бойко Борисов заяви, че е нямало кампания, в която досега да е участвал и да е нямало флашки, папки и подслушване.

"Нека да излизат записи за други политически партии, за други лидери. Защо нас", попита Борисов тогава и побърза да си отговори.

"Това го правят, защото искат всички да сме маскари, народът да е омерзен и да си правят, каквото си поискат", заяви той.

В Първомай Борисов каза, че има информация за запалено знаме на ГЕРБ тази сутрин в Пловдив, от някои, които са били подтиквани.

"Партията обаче не обръща внимание на тези неща и ще води позитивна кампания", отсече той.

Бойко Борисов заяви пред хората, че вече дори когато се здрависва с тях, той може да познае професията на всеки един по ръцете му.

Попитан от журналисти какви послания ще изпрати на опонента си Сергей Станишев, който днес е на обиколка в Пловдив, Борисов каза, че е достатъчно само той да бъде разведен в новата зала на Пловдивския университет, стадионите, Спортната зала с 10 000 места, която ще бъде открита, да види пътните артерии, за да му стане ясно какво е инвестирало правителството на ГЕРБ в този град.