30 април: Комфорт, според обстоятелствата

Слънце в Телец, Луна в Козирог

Астрологична картина на деня - 30 април

Типичното за Луната в Козирог делово настроение, днес ще ни съдейства бързо и резултатно да се справим с текущи проблеми и задачи. Съчетано с качества като упоритост и последователност то може да ни помогне в разрешаването на казуси, които до момента сме възприемали като пречка и препятствие. За тази цел обаче ще бъде нужно да упражним малко повечко лична воля и да не допускаме чуждото мнение и влияние да ни оказват натиск. Денят ще бъде успешен най вече за онези, които притежават умения да живеят комфортно в съществуващите обстоятелства и съумяват да ги подчинят на своите цели.

Бъдете самоуверени и активни днес. можете напълно да разчитате на подкрепата на близки, колеги и приятели. Не позволявайте на колебанията в настроенията да помрачават денят ви и най-вече взаимоотношенията ви с околните. Малко дипломация и театралност няма да ви навредят, докато суровото и сухо поведение, могат да ви лишат от подкрепа и тогава ситуациите ще претърпят съвсем различен развой.

Работа и бизнес
Денят ще ни даде възможност да преодолеем различни по рода си препятствия или в най-безобидния случай да свършим натрупана и отложена във времето работа. Концентрирайте се в задачите си и не позволявайте на несъществени обстоятелства да ви разсейват. Целеустремеността днес може да доведе до поразителни резултати. Полезно би било и да обсъдите с авторитетни фигури плановете си за кариерата, както и да инвестирате време и средства в повишаване на квалификацията си.

Здраве, хранене и красота
Днес успешни ще бъдат всички грижи за красотата и здравето ви. Смело можете да прекарате целия ден в салон за красота. Поухажвайте кожата с подхранващи маски .Грижите за косата и трайното боядисване ще имат продължителен ефект. Благоприятен ден за пиърсинг и татуировки. Промяната във външният вид днес носи успех и благополучие. Много стимулиращо въздействие върху кожата и целия организъм ще имат контрастните душове.