Тоалетните eкс премиерски премеждия

Отивам на разпит, за да разбера кой ме записва докато пикая, отсече Бойко Борисов

С най-голямо удоволствие ще отида в прокуратурата, за да разбера кой ме е подслушвал, докато пикая. Всеки човек ходи по естествена нужда, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети завод "Биомашиностроене" в Пловдив.

Интересува ме кой ме записа в тоалетната и дали е официално или не. Ако е незаконно – искам да знам кой слага на хората в тоалетната микрофони, заяви бившият премиер.

"Не подозирам Миро Найденов. Той е идвал стотици пъти вкъщи", отсече Борисов, макар експерти от дни да твърдят, че именно той е авторът на скандалните записи, плъзнали из медиите, защото гласът на Найденов се чува най-добре.

Освен това само той е присъствал през цялото време на записа, докато другите двама (Бойко Борисов и Николай Кокинов) влизат и излизат.

Днес Бойко Борисов отказа да ползва микрофон и на двете срещи - с работниците, а след това и с бизнеса от Пловдив.

"Изпитвам алергия от микрофони и СРС-та", обясни лидерът на ГЕРБ.

"Не ви агитирам, но гледайте само какво сме направили през тези 3,5 г. и сравнете с това, което са сторили тези преди нас. Тогава преценете за кого да гласувате", обърна се той към работниците.

Броиш ли колко от тях са от "Ботев" и колко от Локо (Пд), попита Борисов деректора на предприятието Ангел Джумеров. Повече са ботевисти, отвърна той. И допълни, че средната работна заплата в завода е 1200 лева.

Борисов пък даде пример за усвоените евросредства с кебапчета, като пресметна, че при Станишев парите от Брюксел са били по-малко от процент - или едно кебапче, а при ГЕРБ – 38%.

Бившият премиер допълни, че е оптимист, защото като идвал към Пловдив видял много нови предприятия.

"Строят се заводи, а не само молове и ЕРП-та. Само бизнесмените дедесари не са доволни от нас, защото са крали", обясни Борисов.

След изказването му - млади работнички се нахвърлиха за автографи.

"Моля ви, подпишете се за детето ми", помоли го служителка.

"А той ще гласува ли, попита я Борисов. "Не, малък е", отвърня тя.

"Ами баба и дядо няма ли, за мен те са важни", рече лидерът на ГЕРБ.