Флашки, папки... Защо нас?, пита се Бойко

Защото искат всички да сме маскари, народът да е омерзен и да си правят, каквото си поискат, отговори си той

"Няма кампания, в която досега да съм участвал и да е нямало флашки, папки и подслушване", обяви на предизборен митинг в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Пред хиляди, събрали се на площада в града на липите, бившият премиер обяви, че е критичен и винаги първо търси вината в себе си, а после в колегите си от партията.

"Нека да излизат записи за други политически партии, за други лидери. Защо нас", попита Борисов и побърза да си отговори.

"Това го правят, защото искат всички да сме маскари, народът да е омерзен и да си правят, каквото си поискат", заяви той.

"Знаеш ли колко им е мъчно, като гледат как хората ни обичат", обърна се той към един от гражданите на площада, дошъл при него за автограф.

"Искат да се обесят от мъка, като гледат как ни обичат, как се бутат", каза Борисов и продължи: "Тези хора не искат да управляват. Те искат да има месеци наред хаос, да въртят далаверата", допълни той и припомни тезата си, че Сергей Станишев не искал "Белене", защото не е подписал договора.

Пред множеството той обяви, че Стара Загора е център на Вселената.

"Всички магистрали водят насам и от Стара Загора можеш да си ходиш, където си искаш", добави той.

Сред основните приоритети на ГЕРБ в Старозагорския район ще бъде съхраняването на работата на миньорите и енергетиците в комплекса "Марица-Изток", връзка на града с магистралата "Тракия" и възобновяването на работата на летището, посочи в словото си Бойко Борисов.