Полицаи надушиха и откриха дрога в буса на Бийбър

При акцията на полицията в Стокхолм няма арестувани

Шведски полицаи откриха наркотици и електрошокова палка в автобуса на идола на тийндейджърите Джъстин Бийбър в Стокхолм, съобщава TMZ.

На един от служителите на реда му се сторило, че надушва пушек от канабис, което довело до претърсване на возилото със затъмнени стъкла.

При обиска било открито малко количество канабис. Говорителят на полицията Ларс Бистром се чудеше какво да каже пред пресата. Той отказа да назове какъв наркотик са открили колегите му, докато не приключат лабораторните изследвания.

Бистром отговори витиевато и на въпроса дали канадския певец е бил в автобуса по време на обиска:"Мога да твърдя с 99% вероятност, че е бил там, но не мога да съм 100% сигурен".

При акцията не е бил арестуван никой. Няма да бъдат повдигнати и обвинения, тъй като полицаите не могли да установят кой е притежателят на канабиса.

През януари световните медии бяха залети от снимка, на която се виждаше как в хотел в Нюпорт Бийч, Калифорния, Бийбър държи доста подозрителна цигара. Впоследствие тийнидолът се извини на почитателите си.