Илиана Раева тръгва с партия срещу всички

Политика

25-04-2013, 08:45

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

След бай Тошо, СДС, НДСВ и ГЕРБ, съпругата на Наско Сираков си намери нов пристан

Ядосана, че не й дадоха басейн "Спартак", Илиана Раева обяви, че влиза в политиката. Съпругата на Наско Сираков създаде Инициативен комитет за учредяване на политическа партия "Обединена България". За това тя сама се похвали в профила си в една от социалните мрежи. Заедно с новината, тя честити и рождения ден на по-малката си дъщеря, пише Sportline.bg.

"Скъпи приятели! Днес е много специален ден за мен! Моето малко-голямо момиче Вили има рожден ден! Навърши 25 години! Гордея се с нея и много я обичам! Да ми е жива и здрава и много, много щастлива! Днес е и един много важен за мен ден, защото успях да осъществя едно мое решение, което осмислях през последните месеци и ще призная, че дълбоко вярвам, че е правилно! Със съмишленици от София, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Мездра, Силистра, Кърджали, Карнобат, Нови Искър, Смолян, Перник създадохме Инициативен комитет, който има за цел да учреди политическа партия "Обединена България", обяви Раева на стената си.

За знаменитата ни гимнастичка това е поредна смяна на политическото й съчетание. Като активна състезателка тя беше видна поддръжничка на Тодор Живков и има десетки снимки до бившия Първи. После обикна СДС, след това се натискаше да бъде втора в листата на НДСВ в Сливен след Йордан Лечков. На последните избори Раева открито подкрепи ГЕРБ. Направи го от признателност, че като кмет Бойко Борисов й намери спонсор на личния й клуб по гимнастика.