Мика Стоичкова хапна сурово козе око (СНИМКИ)

"Очевадно" предверие накара групата да яде животински очи в ефир

Предверието е онази част от играта на ТВ7, от която зависи при каква трудност ще се проведе същинската битка.

Снощи нетипична вечеря очакваше заселниците от базата в теста предверие, наречен "Окото на Къртицата".

Гадене, повръщане и течаща по устата слуз от сурови животински очи развалиха вечерята на всички, които вечеряха пред телевизорите си снощи, гледайки шоуто "Къртицата". Телешки, биволски, кози, овчи и конски очи бяха включени в "менюто" за вечеря на участниците.

За да бъде обявено за успешно всеки един от групата и в двата отбора трябваше да изяде по едно око oт различно животно.

В първия отбор бяха Тодор, Велислава, Гибона, Емануела, Любо, Рут, Икебаната и Марияна, във втория - Тони, Марина, Кирил, Жени, Деян Донков, Кристина и 100 Кила.

Марияна отказа да изяде своя "дял" и заради това първият отбор беше санкциониран с 30 сек. от времето за справяне с голямата битка. Тони не успя да се справи с предизвикателството, което донесе същата санкция и за втория отбор.

Поканената като коментатор в студиото щерка на футболния колос Стоичков, реши да покаже авантюристичен дух и изяде цяло козе око за ужас на останалите коментатори - Кали, Марта Вачкова и Ути Бъчваров. Фънки пък сподели, че това е най-доброто мезе и върви супер с водка.

След като преглътна слузестото и жилаво "мезе" Мика Стоичкова призна, че е много гадно и трудно се дъвчи и още по-трудно се преглъща. На футболната наследница й трябваха няколко солидни глътки вода за да прокара козето око.