KNAS, Bacardy и Мария Илиева с премиера (ВИДЕО)

БГ Музика

22-04-2013, 10:03

Снимка:

Стерео стая

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Триото представи новия сингъл и клип на Wanna Be The Best

Нов сингъл събра български и шведски хип-хоп и поп звездата Мария Илиева.

С Wanna Be The Best KNAS се завръща ударно на българската музикална сцена. Специално за проекта в България пристигна шведският рапър Bacardy. Песента вече е факт и от днес звучи в радио-телевизионния ефир, а видеото можете да видите по-долу.

Wanna Be The Best разказва за истинските човешки емоции и стремежа за развитие и вяра в мечтите. Песента е съавторство между KNAS и Bacardy, а аранжимента е дело на Юлиян Огнянов – DJ Юли G.

Видеото е дело на отличения за най-добър режисьор от Първите български Хип-хоп Награди Павлин Иванов – BASHMOTION. Главната роля е поверена на талантливия блейдър Димитър Стефанов, а във видеото участват и някои от най-добрите родни скейтъри.

Впечатляващите блейд- и скейт-сцени са заснети в скейт парк Halleto, Варна. Мястото е построено от “Скейт клуб Варна” и Георги Георгиев “Джи-то”, а вратите му са отворени ексклузивно за заснемането на Wanna Be The Best от BASHMOTION и неговия екип.

Wanna Be The Best не е първият съвместен проект на Мария Илиева и KNAS. През 2006 г.  рапърът взе участие в хита на певицата Off The Record, което години по-късно му донесе продуцентски договор със Стерео стая.

Тази година Мария за пръв път работи с Bacardy и признава, че е очарована от работата си с него, от професионализма и таланта му.

Wanna Be The Best е първият от четирите сингъла на Мария Илиева, които ще излязат до края на 2013г.