Хрумки и раздумки

Хороскоп

18-04-2013, 19:00

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Овен, Луна в Лъъв

Астрологична картина на деня - 19април

Петък ще бъде един доста горещ ден-в буквален и преносен смисъл. Пожароопасни, критични ситуации все още съществуват, затова бъдете изключително внимателни и малко по-търпеливи. Луната в Лъв ще подчертае господството на огнената стихия в поднебесния свят. Но за разлика от досегашните ни впечатления, произтичащи най вече от Слънцето и Марс в Овен, Лъвския принцип ще ни захранва с радост и вдъхновение, ще внесе лекота и веселие в ежедневието и общуването. Общуването ще стане по спонтанно и сърдечно, придружено с обмен на свежи идеи, малки подаръци и много комплименти. Почти заприлича на празник-така и ще бъде до ранните часове на неделя, така че не се колебайте да започнете уикенда още от днес. Особено ако успете да се възползвате от благоприятните предпоставки в сутрешните часове, благодарение на които бързо ще можем да отметнем всички текущи ангажименти и задължения.

В следобедните часове настъпва време за почивка и разтуха. Потърсете компанията на приятелите си, разходете се по магазините, не пропускайте да посетите нашумелите места, изложби, концерти и спектакли. Ако имате любим човек, любимо занимание или любимо място посветете му се изцяло. В общуването бъдете искрени, в поведението-неподправени. Фалшът и лицемерието лесно ще бъдат уловени и подобаващо оценени.

Работа и бизнес
Нестандартните решения и оригиналните хрумвания ще ни помагат днес да се отличим с индивидуалност и професионализъм. Ориентирайте се към дейности които ги изискват, а формалните въпроси оставете да началото на следващата седмица. Органите на държавната администрация също едва ли ще бъдат отзивчиви, затова ако не е абсолютно необходимо, се въздържайте от контакти и взаимодействие с тях.

Здраве, хранене и красота
Удачно е днес да посетите специалист, да обсъдите грижите, от които има нужда кожата ви и да си съставите програма за подобряване на състоянието и, ако това се налага. Денят е благоприятен също за изрусяване на косата и боядисване на белите коси. Подстригването ще привлече радост в живота ви.
Уязвими са сърцето и кръвоносните съдове. Хронично страдащите от сърдечни заболявания трябва да бъдат много внимателни и да следват всички предписания за лечение.