Бременната Лейди Би пръсна пролетно настроение в Пловдив

Пловдив Лайф

18-04-2013, 12:49

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Певицата очаква мъжка рожба

Лейди Би зарази Пловдив с пролетното си настроение, видя репортер на Plovdivutre.bg. Певицата обича града ни и точно затова го избра за една от последните си изяви пред публика.

Звездата тръпне в очакване на първата си рожба и съвсем скоро ще прекрати участията си по нощните клубове. Лейди Би разкри и половинката й – Валери, очакват момченце.

Новината за мъжка рожба зарадвала и двамата бъдещи родители. В момента Валери е по работа извън България - участва като гост танцьор във виетнамския "Денсинг старс". Това обаче не пречи на Би да се справя добре и сама. И вместо да си почива, тя активно работи по най-новия си проект. Другият месец колоритната изпълнителка ще направи официална премиера на новото си парче, в което участва и нейната близка приятелка Цвети от "Expose". И двете са бременни, но това не ги спира да продължават да творят.

Би сподели, че е в 22-та седмица от бременноста, очаква бебчето да се появи на бял свят на 20 август. Тя още не е избрала име на бъдещия си син, но с нетърпение чака завръщането на Валери, за да вземат заедно това важно решение. Засега двамата няма да се женят, разкри певицата. Ще изчакат да се възстанови след раждането, за да е във върхова форма за най-дивата сватба, която е правена някога.

Дори и бременна Лейди Би изглежда прекрасно, увери се нашият репортер. Лицето и грее от щастие. Противно на очакванията да се е кротнала, тя се покатери по бара и за пореден път показа, че майчинството няма да промени буйната й същност. Положителният й заряд се прехвърли върху всички, които пожелаха да видят любимката си за последен път, преди да стане майка.