Рафи срази конкуренцията с високи токове и още по-високи тонове

Срещата с Ищар му помогна да изпълни перфектно хита „Horchat Hai Caliptus”

Рафи в ролята на Ищар – това бе категоричният победител във вчерашния епизод на „Като две капки вода”. Най-младият участник бе абсолютен фаворит на журито, участниците и зрителите, които гласуваха с най-много точки за изумителното му превъплъщение като израелската звезда. Така равносметката след вчерашния лайф показва, че силите са изравнени с две победи за Рафи, две за Албена и две за Милица.

Въпреки че женският образ бе най-големият му кошмар, Рафи се справи със задачата повече от добре – той беше качен на високи токчета и се справи отлично дори с най-високите тонове. „Посвещавам тази песен на своите родители и приятели”, сподели на сцената бургазлията, след като самата Ищар го посъветва да мисли за нещата, които го правят щастлив, докато изпълнява хита „Horchat Hai Caliptus”

Своята награда от 1000 лв. Рафи дари отново за развитието на млади таланти в родния си град – този път на Търговската гимназия в Бургас, която ще проведе своя ежегоден „Ден на таланта”. От образа на етно кралица, следващия път Рафи ще трябва да влезе в кожата на краля на попа – легендарния Майкъл Джексън.