ЧЕЗ раздава безплатни сметки на лоялни клиенти

Вече 4815 лева са отишли при 100 битови потребители

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електроенергия в кампанията "Лоялността ви се отплаща", съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Инициативата започна в края на март. Вече са раздадени 4815 лева на 100 битови потребители, които са погасявали задълженията си през последните 12 месеца.

Късметлиите тази седмица са от общините Монтана, Враца, Козлодуй, Видин, Ловеч, София, Перник, Сандански, Враца, Плевен, Благоевград и Струмяни.

Всеки изтеглен в лотарията клиент получава наградата си като надвнасяне на стойността на последната сметка за електроенергия в системата на ЧЕЗ. Така сумата се използва за погасяване на бъдещото задължение.

В рамките на кампанията ще бъдат подарени общо 600 безплатни сметки, като редовните клиенти се включват в лотарията автоматично.
"Печелившите в инициативата спечелиха не само безплатни сметки за електроенергия. Ние им показахме, че тяхната лоялност е забелязана и оценена. Смятаме, че в тези трудни за всички хора времена подобна мотивация е от значение.", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Печелившите участници се информират за спечелената награда по телефона, на посочен от тях имейл за връзка или с писмо на адреса им за кореспонденция.

Клиентските номера на победителите се публикуват и на интернет страницата на компанията – www.cez.bg в секцията "Бъдете информирани".