17 април: Рушиш или градиш?

Арт и Стил

16-04-2013, 19:00

Снимка:

IMPACT PRESS GROUP

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Нов дом за Венера, нов цикъл за Марс

Слънце в Овен, Луна в Рак

Астрологична картина на деня - 17 април

Денят може да започне малко напрегнато. Съмнения, колебания и резки смени в настроението ще ни дадат "основателна" причина да предадем настроението си на околните или да вземем спонтанни решение под въздействие на емоциите си. А това обичайно поражда проблематични ситуации с неприятни последствия. Да разрушиш е по-лесно отколкото да изградиш, да се откажеш-по-безопасно отколкото да се бориш. Лесните и безопасни постъпки обаче не винаги са най-правилни и успешни, затова преди да предприемем конкретни стъпки днес, си струва да се запитаме до колко те са необходими и удачни.

Променливите настроения вероятно ще доведат и до промяна в плановете ни за деня, отмяна на срещи и ангажименти и внезапни обрати. Ако се нуждаете от нечие внимание и съдействие не разчитайте на думите или натиска. Интереса и емоциите, са факторите които сега ни привличат и отблъскват от ситуациите и обкръжението ни. Това може да доведе до помирение с едни и открит конфликт с други.Със сигурност, в някои ситуации ще ни бъде трудно да продължим да се преструваме,че всичко е наред. Подхода обаче, е от изключително значение за крайния резултат. А той зависи и от това доколко сте наясно по въпроса: какво желаете от бъдещето и от хората които в обкръжават.

Работа и бизнес
Личните интереси и ангажименти ще отклонят вниманието на мнозина от деловите и професионалните задължения. Ако все пак успеете да намерите време и за тях, концентрирайте се върху анализ на допуснати в миналото грешки и тяхното отстраняване. Не пропускайте възможност също така да възстановите отношения
с важни за бизнеса партньори, колеги, от чието съдействие и подкрепа очевидно се нуждаете и хора, които биха биле полезни за реализацията на бъдещите ви планове.

Здраве, хранене и красота
Емоциите днес имат пряко отношение към здравето и самочувствието ни. Егоизмът, негативизмът и черногледството възпрепятстват и замърсяват сложните биохимични процеси протичащи в този период и отключват негативни програми с разрушителен върху тялото и психиката ефект.Разтоварващата диета
ще ви помогне да ги пречистите. Това ще се отрази благоприятно и на външния ви вид, ще избистри тена ви и ще направи кожата и косата по-устойчиви на неблагоприятни влияния. Ако обаче ежедневието ви изисква физическо натоварване и по-голям разход на енергия, просто се придържайте към вегетарианско меню. Подходящи са блюда със сложен състав, комбиниращи разнообразни зеленчуци и подправки.