Мариан Бачев напуска Слави?

Добрич Лайф

14-04-2013, 16:00

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Омръзнало му да се прави на шут

Актьорът Мариян Бачев обмисля стратегия за напускане на "Шоуто на Слави", пише HotArena.
Пред свои познати той споделя, че се чувства изчерпан от еднотипните роли, които му се предоставят и желае да спре да се прави на шут. Перуката и маникюрът, роклите и чорапогащниците са му станали като втора кожа поради ролите на проститутки и фолк певици, в които се вживява. Това засилва интригите около сексуалната му ориентация, които тровят живота на съпругата му Милена.

Малката му дъщеричка Александрина също не е пощадена – в детската градина непрекъснато й се подиграват, че татко й е винаги с грим и с женски дрехи, а гласът му е изтънен като на мадама. Комикът сериозно е притеснен – „Алекс не разбира превъплъщенията ми и ме гледа доста учудено, а Милена е притеснена, че сме щели да объркаме детето.”

Бачев се ужасява, че някой ден, като погледне назад, ще види само безсмислени скечове и хуморески, но не и качествена роля. Говори се също така, че Бачев не е сред любимците на Слави – не само заради по-ниското възнаграждение, а и защото е принуден да се превъплъщава във възможно най-противни персонажи.

По тази причина Мариан се замисля да напусне екипа на Дългия. Набляга повече на театралните си роли–дори тази пролет на първата церемония „Златен Кукерикон” в Сатирата бе номиниран в категорията най-добър актьор с превъплъщението си в наемния убиец от постановката „Досадникът”.

Комикът вижда перспектива за себе си и извън телевизионното шоу и все по-упорито търси своето място на театралната сцена.