Осинови кученце днес!

Мисия Пловдив

13-04-2013, 09:19

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Мястото – Цар Симеоновата градина

Първа одомашнителната кампания ще се проведе в рамките на двете Национални киноложки изложби за кучета, които традиционно се провеждат в Цар Симеоновата Градина. За първи път наред с чистопородни кучета и такива с международни участия и награди, пловдивчани ще имат възможност да видят и своеобразното „дефиле” на напълно неизвестните породи, които ще представят от Общинския приют за безстопанствени кучета.

Така след поредица козметични процедури, фризури и уроци по добро поведение, от около 30 пребиваващи в момента в приюта кучета, три се пребориха за удоволствието да ви се представят като подходящи за домашен любимец. Те заслужават да бъдат видени, да се сдобият с дом и грижовни стопани.

Заповядайте днес в Цар Симеоновата градина от 10,30 часа в открития информационен център на Общинския приют, където ще получите информационни брошури, консултация с ветеринарен лекар, и ще се запознаете с четириногите сладури. Харесате ли се с някое от кученцата, ще можете да го вземете още там, на място. Ще го получите безвъзмездно, с надлежно попълнен ветеринарен паспорт, с поставени всички необходими ваксини, обезпаразитено и чипирано, съобщават от приюта.

Вижте кученцата ТУК!