Уикенда: комфорт, контакти и идеи

Слънце в овен, Луна в Телец - Близнаци


Почивните дни ще удволетворят всички наши нужди.Те ще бъдат подходящи за кратки пътувания, покупки, практични дейности касаещи устройството на бита и неангажиращи срещи. Настроението ни ще зависи най-вече от обществото в което се движим, а общуването ще бъде емоционално и спонтанно, особено в неделя.

Събота ще бъде по-пасивния ден, в който спокойно можем да се пошляем безцелно, да се разходим сред природата, да се насладим на хубава книга или филм. Контактът с природата е много стимулиращ през този ден-не смятайте разходката за загубено време. Нищо чудно благодарение на покоя и хармонията настъпили у вас, да съзрете възможност за решение на проблеми, които ви измъчват. Лесно ще можем да установим мир, хармония и разбирателство в дома и семейните взаимоотношения

В неделя любопитството ще надделее и дори вие да не проявявате особен интерес към околните, те ще ще ви ангажират с интереса си към вас. Желателно е да контролираме този интерес, да бъдем по-тактични за за не обидим някого. Възможно е да чуем нещо, което бихме предпочели да не знаем. Не допускайте чуждите истории да ви отклоняват от вашата собствена приказка и не позволявайте на съмнителната информация да ви внуши чувство за безнадеждност. Неделя е ден за усвояване на нови знания, търсене и анализиране на информация и разгръщане на личния потенциал. Те биха могли да бъдат източник на блестящи, оригинални идеи, които ще ни помогнат да разгърнем потенциала си, да бъдем забелязани и оценени по достойнство.

В неделя настъпва и нова тенденция в обществените и социални взаимоотношения, която ще се съхрани и през следващата седмица. Тя ще внесе обществено недоволство, непримиримост и несъгласие по отношение на съществуващите рамки в политическия и социалния живот, а в конфликтните зони по света-изостряне на военното напрежение. Възможни са също инциденти и аварии, породени от пожар и взрив, затова  следва да бъдем внимателни дори в ежедневни битови ситуации.

В неделя Меркурий най-после завършва повече от двумесечния си престой в Риби, който се отрази крайно смущаващо на между-личностните и обществените комуникации. Сега в живота ни ще се появят нови теми, касаещи личното и делово общуване, а информационния обмен ще стане много по-интензивен и ползотворен. През почивните дни ще усетим това осезаемо-те ще бъдат богати на нови контакти, познанства и идеи, които ще получат своето развитие още през следващата седмица.

Здраве, хранене и красота
В организма протичат мощни процеси и гладуването е категорично противопоказно - освен енергиен дисбаланс, може да предзвика и поражения върху костната структура. Преяждането също не е желателно, тъй като тялото ще насочи енергията не към собствената си трансформация, а към усвояването на храната и преработването на шлаките от нея. Това може да предизвика нарушения и блокажи в работата на имунната система и енергийния обмен в организма. В последствие клетките ще загубят от способността си да се адаптират към промените и да реагират на стреса, което предизвиква обратни реакции.
Движете се повече, консумирайте повече течности. Помнете, че всичко, поето  става част от организма ви – във физически и духовен план. Въздържайте се от химически обработени козметични продукти и храни.