Мистър Gangnam Style пусна нов хит

Пловдив Лайф

12-04-2013, 16:49

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Чуйте новия сингъл на Psy – Gentleman

Южнокорейският рапър Psy пусна дългоочаквания си сингъл, с който се надява да повтори глобалния успех на Gagnam Style - превърнал го в най-голямата звезда на корейската попсцена. Детайлите от новата творба на Psy – Gentleman, бяха пазени дълго време в тайна, докато той не дебютира в полунощ в Нова Зеландия.

Песента е техно бийт и текстът включва игра на думи на корейски език. Сай ще изпълни за пръв път на живо новия си хит утре на стадиона в Сеул. Рапърът не разкри каква ще бъде танцовата му изненада този път, но намекна, че движенията му са вдъхновени от традиционни корейски танци. Звездата помоли феновете си да се облекат в бяло за случая, а Сай отново ще бъде в официален костюм, "който ще предизвика забавна изненада", предава бТВ.

Видеото на Gagnam style стана най-гледаният клип в историята на YouTube, проследен от над 1,5 милиарда потребители, увлечени по странните движения на изпълнителя. Предстои да видим дали и Gentleman ще се хареса на зрителите. Чуйте новата песен на корееца в прикаченото видео.