След 8 години Део каза "чао" на Лора

Булевард

11-04-2013, 13:00

Снимка:

Dancing Stars

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Драма с Део и Лора! Звездна разлъка

Краят на една любовна история от първо лице

Както Bulgariautre.bg първи съобщи - Део и Лора са разделени. Краят на любовната им осемгодишна история потвърди самият Део в интервю пред сп. Story.

Нещата заскърцали фатално преди последното им романтично пътешествие на родния остров на Сезария Евора - Саo Висенте. Двамата заминават за островната държава Кабо Верде при сърфучителя и техен близък приятел Стефан Раев с надеждата, че ще спасят връзката си за пореден път.

Но Део, и Лора чувстват, че седят един срещу друг като много добри приятели, не и като двойка.

"Имахме невероятни моменти, прекарахме си прекрасно, но наистина вече само като приятели. Усещаше се, че връзката ни е изчерпана и най-доброто, което можем да направим един за друг, е да спрем да се затормозяваме в развитието си, в идеите си за това как трябва да протече животът на другия, пък и собственият му", разказва блондинът. И по средата на почивката двамата си стискат ръцете и си казват "до тук".

Решението да се разделят взимат на брега на океана в Лисабон след дълъг и откровен разговор.

"Стигна се до тук, защото аз съм много инертен и недостатъчно успешен, за да задържа жена като Лора до себе си. В момента тя е на върха в кариерата си, нещата й се случват и аз се чувствам недостоен за нея", разказва Део и допълва, че се е променил много след участието си в Big Brother.

"След това риалити станах друг човек. Изпадах в различни състояния, защото престоят ми в Къщата беше жестоко преживяване, все едно отиваш на друга планета и заживяваш нов живот, който ти се струва безкраен, а той всъщност е два месеца. Лошото е, че след като излязох от там, се възстановявах две години. И Лора изтърпя всичките ми асоциални моменти и темерутското ми поведение. Стоях само вкъщи, готвех, гледах в една точка и се чудех какво правя. Така че никак не й е било лесно и на нея да живее с мен", връща се в назад във времето Део.

Сега предстои рестарт на любовния фронт, като всички очакват до него да застане 23-годишната му партньорка в Dancing Stars Елена.

Любопитното е, че Елена също е оставила зад гърба си връзка и в момента и двамата са пред прага на решението дали ще бъдат двойка.

"С нея прекарваме повече време заедно, отколкото със семейството ми. Има дни, в които тренираме по шест-седем часа", загатва за отношенията им Део. Елена също е възхитена от своя партньор и нищо чудно да се превърнат в новата светска двойка.