Сложили рога на Милко Калайджиев, той пребил жена си

Булевард

09-04-2013, 12:23

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Полицията потвърдила за битов скандал, чалга певецът отрича

Прехвърлилият 60-те чалга идол Милко Калайджиев е претърпял истинско унижение от жена си Маргарита. Певецът вече ще има не само емблематичен мустак, но и емблематични рога.

Той е хванал на калъп изгората си и както подобава по нашите ширини я набил качествено, твърди в. Всеки ден. Скандалът, който тепърва ще набира сила, станал преди около месец, а полицията е потвърдила, че е посетила дома на Милко след подаден сигнал за насилие от Маргарита.

Случката е повече от тривиална. Калайджиев имал участие в Хасково, трябвало да преспи там, но вместо това поел по пътя към дома. Жена му пък решила в негово отсъствие да разнообрази сексуалния си живот, но в крайна сметка била хваната на калъп.

Побеснелият Милко засукал мустак и ръкави и започнал да раздава правосъдие, Маргарита крещяла за помощ. Но все пак успяла да се обади на полицията.

"Да, имало е сигнал за домашен инцидент в дома на Милко Калайджиев и въпросната Маргарита. Колегите полицаи са посетили мястото и са си тръгнали, след като обстановката се е успокоила. Няма арестувани – на певеца е съставен предупредителен протокол да не бие Маргарита", потвърждават от МВР-Хасково пред изданието.

Предполага се, че Милко сам е скроил капана на половинката си и любовникът, който се казва Антон, не е бил някаква мимолетна тръпка. Информаторът на вестника твърди още, че след скандала изпълнителят бил натирен от къщата, която се водела на жена му.

Милко и Маргарита са заедно над 20 години, нямат брак и имат двама сина – близнаците Алекс и Антонио.

Самият певец определи историята като "пълни глупости". "Не е вярно, че сме се били с жена ми, че тя ме е изхвърлила", отсича той.

"Вижте, в момента сме заедно с Маргарита. Ето дори сега тя ми пържи тиквички за обяд. Много пъти по медиите са ни разделяли и събирали с нея. Искам и пред вашия вестник да кажа - с Маргарита сме заедно в момента и всичко е о`кей между нас", допълва Милко Калайджиев.