9 април : Санитарен ден

Хороскоп

08-04-2013, 21:43

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: За място под слънцето

Слънце в Овен, Луна в Овен


Вторник е последния ден от настоящия лунен месец и като такъв, по правило би следвало да ни ангажира със ситуации даващи възможност да бъдат финализирани започналите процеси.  Луната обаче ще пренесе енергията на напрегнатия обмен между Уран и Плутон към новия цикъл, поради което днес и утре можем да очакваме много критични и провокативни ситуации в обществения и политическия живот, които ще ангажират вниманието да края на април. Импулсивното и невъздържано поведение пък ще повлияе на личните ни преживявания, особено в контекста на интимните взаимоотношения, където емоциите и страстите ще бъдат трудни за овладяване.

Въпреки забавения темп на развитие и растеж, мощното активизиране на енергията на Овена от пет планети ще направи денят много динамичен. Добре би било да намерим смислено и позитивно направление на активността си, като при това избягваме нови начинания. Инициативите по тях днес могат да саботират резултата към който се стремим. Потърсете занимания изискващи физическа активност. Най-безопасно и полезно е почистването на дома и работното място. Бъдете безжалостни към стари и непотребни вещи-изхвърлянето им ще освободи място и въздух в пространството около вас. Ангажирането с подобни рутинни дейности ще ви помогне да освободите и част от емоционалния си багаж.

Променливите настроения, които ще ни носят днес, не обещават удволетворителни резултати от спонтанни решения, затова би било добре да се въздържаме от такива. Можем да изгубим контрол над емоциите си в най-неподходящия момент, затова би било мъдро да отложим важни срещи и разговори за по-спокойните дни в края на седмицата.

Работа и бизнес
Денят ще пробуди творческите импулси и интуицията които могат да ни помогнат с оригинални идеи и нестандартни решения. Използвайте ги за да финаллизирате дейности готови за това или да изведете от мъртва точка дела, които до момента са буксували. Традиционните методи и процедури няма да се окажат така ефективни, затова не се колебайте да изпробвате нови и оригинални и нестандартни пътища.Желанието за повече свободно и изява на индивидуалността може да изостри климата в на междуколегиалните взаимоотношения. не се замесвайте в конфликти и интриги.

Здраве, хранене и красота
Със сигурност нямате енергия  излишък, но ако не желаете енергичните импулси да повлияят негативно на поведението и настроените ви днес, се постарайте да прекарате деня активно и в движение.Ходенето пеш например ще ви подейства успокоително и  ще даде достатъчно време за размисъл.А и шофирането няма да е безопасно. Периода е и травмоопасен, така че би било добре с каквото и да се заемете да се придържате стриктно към правилата за безопасност. Особено уязвима е главата-не само от травми но и от настинки.