3-дневна почивка на брега на морето в Гърция = 150 лв.

Туризъм

08-04-2013, 07:00

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Великденските трипове до 50% оff

Какво ще правите този Великден? Обиколка на кварталната църква, сбирка с приятели, борбата с яйца е ясна...

Но нали не сте забравили, че тази година почивните дни около празника се събират доста? Защо пък не отскочите до близка Гърция на море?

Така находчиви туроператори примамват тези, които все още се двоумят къде да прекарат Великденските празници. Разнообразието от оферти включва най-вече курорти в съседни нам държави като Гърция, Македония, Турция, а цените са просто впечатляващи.

3-дневен трип в четиризвезден хорел на брега на морето в Аспровалта, Гърция излиза около 150 лв. 

Курортът е известен с красивите си плажове, вечнозелените планини с гъста растителност, езерото и реките в областта. Аспровалта е една от най-популярните туристически дестинации, благодарение на плажовете, наградени със син флаг, удивителната природна среда, разнообразни качествени услуги и забележителности.

В цената на екскурзията туроператорът включва  3 закуски, 3 вечери (едната, от които празнична), жива музика и трите вечери,  Великденска литургия в манастир "Св. Лидия" – Аспровалта, медицинска застраховка с покритие 5000 евро, безплатен интернет и паркинг.

Предложението е наистина примамливо, още повече и като се има предвид, че само преди месец същия пакет се е продавал за 300 лв.