Симпатизанти на ГЕРБ препълниха зала "Арена Армеец" (СНИМКИ)

На форума ще бъдат представени водачите на листите за предсрочния вот

Националната конференция на ГЕРБ започна в препълнената столична зала "Арена Армеец". На нея ще бъдат представени водачите на листите за народни представители от партията.

На събитието присъстват председателят и заместник-председателят на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Официални гости на партийния форум са: председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Джоузеф Дол, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопез, заместник-председателят на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул, международният секретар на партия Християнсоциален съюз Сузане Лутер и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.

Форумът протича при засилени мерки за сигурност. Районът около залата е отцепен от полицията и се допускат само делегати, гости и журналисти с акредитации за конференцията.

Симпатизанти на ГЕРБ пристигнаха в София с над 50 автобуса, които запълниха целия паркинг пред най-голямата зала у нас, а десетина автобуса трябваше да бъдат паркирани по пътното платно на булеварда.

Пред сградата е подредена изложба със снимки на най-значимото за управлението на Борисов – строителни проекти, магистрали, пътища, софийското метро и реновирани детски площадки и градини.

Самата "Арена Армеец"пък е декорирана с големи транспаранти с предизборното мото на партията: "Имаме воля".

В конгресните материали, които са поставени на местата за сядане, освен знаме, балон, ключодържател и кратък отчет, има и карти за игра с емблемата на партията, както и бонбон – също с надпис на ГЕРБ.