Йордан Соколов нищи българския "Уотъргейт" във "Факторът Кошлуков"

Общество

05-04-2013, 13:42

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

МВР привърши парите за подслушване

Предаването с кръгла маса за разпада в движението на Меглена Кунева

Тази събота "Факторът Кошлуков" ще дебатира по горещата тема за подслушванията.

Вътрешният министър в правителството на Филип Димитров Йордан Соколов ще отговори на въпросите има ли български "Уотъргейт", използват ли се специално оборудвани автомобили за следене на партийни лидери и какъв е редът, по който се осъществяват тези акции.

Бившият шеф на парламента ще коментира и актуалната политическа обстановка, както и скандалите, които разделят десните партии.

Председателят на управителния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев и Пламен Димитров от КНСБ ще внесат повече яснота около скандалите в Тристранката. От тях ще научим и до къде стигна спорът около закона за публичността на имуществото и доходите на лица, заемащи висши длъжности.

По темата за разпада в "Движение България на гражданите" на кръглата маса ще седнат бившият зам.-председател на опорния екип на партията Александър Евстатиев, Евелин Парасков, който е координатор от областния екип в Пловдив и Владимир Стоенчев - бивш председател на опорния екип в община Карлово.

Заедно с водещия Емил Кошлуков те ще разкрият подробности за конфликтите в движението на Меглена Кунева и ще дадат своята прогноза загуби ли тя шансове за влизане в парламента.

В предизборен дебати по темата здравеопазване позиции ще сблъскат д-р Даниела Дариткова, водач на ГЕРБ в Смолян и председател на здравната комисия в 41-то НС и д-р Таня Андреева, шеф на Шейново, от гражданската квота на БСП.