Метреса на Берлускони лъгала заради жалкия си живот

Свят

04-04-2013, 13:52

Снимка:

БГНЕС

Автор:

sashopopov

Всичко от Автора

Не съм проститутка, заяви Руби пред сградата на миланския съд

Мароканката Карима ел Махруг, по-известна като Руби, чието име носи и шумният процес срещу бившия италиански премиер Силвио Берлускони за склоняване към проституция, протестира пред сградата на миланския съд.

Красавицата дойде пред съда за да изрази своя протест срещу съдиите и адвокатите, че така и не е била изслушана като свидетел в съда.

"Нямам от какво да се срамувам и не крия нищо. Моля миланските съдии да ме изслушат. Надявам се, че те ще ме призоват. Не съм проститутка. Удряйки Берлускони, медиите ми напакостиха", каза Руби.

Тя се извини за всичките лъжи, които е наговорила по-рано, оправдавайки се, че те са били необходими, за да изгради паралелен живот, различен от жалкото съществувание, което е водила.

Съдебният процес срещу Берлускони започна през април 2011. Според версията на следствието политикът е имал интимна връзка с Руби, когато тя не е имала още 18 години. В замяна красавицата е получавала подаръци и пари. Купоните с нейното участие са били на прочутата вила на бившия премиер в Аркоре край Милано.