Голата и пияна варненка: Вече ще внимавам кога и как пия!

Общество

03-04-2013, 13:45

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Содом и Гомор по варненски

Девойката даде обяснение за скандалния клип, сниман в дискотека

Клипът с голата девойка във варненска дискотека предизвика многобройни коментари в социалните мрежи. Във видеото, видимо неадекватната девойка се кълчи както майка я е родила, в несвяст се налива с бира, опитва се да яде еротично моркови, а сеирджии снимат ли, снимат.

Хора от цялата страна се възмутиха от простотията, някои се нахвърлиха върху момичето, други зададоха логичния въпрос толкова ли не се е намерил някой, който да закрие тялото й. Дали пък и самата девойка не е дала идеята за това видео, се питат потребители в мрежата.

Героинята от клипа се казва Люба, работи като барманка и разказа своята позиция пред в. "Шоу".

"Почти нищо не си спомням от случилото се – за мен много неща оттогава са едно бяло петно. Бях много пила, но нямам представа как съм могла да направя това нещо. Отидох там с приятелки, като преди това бяхме пили, но не сме взимали наркотици. След това там видях трима души, които ги познавам по физиономия от квартала, но по едно време вече не помня какво точно е станало", разказва добилата слава на порно звезда девойка.

Тя твърди, че инцидентът е станал преди месец. За себе си казва, че много рядко ходи на дискотека и въобще не е такава, каквато я описват в коментарите.

Видяла клипа, който един от операторите услужливо и поставил на профила й във Facebook.

"Просто не можах да повярвам! Даже не съм го очаквала, най-малкото, защото не е станало вчера или онзи ден, ами мина повече от месец. Като гледах кадрите, просто не можах да си позная физиономията!", разказва Люба.

За голите сцени твърди, че не помни нищо, но пък помни мъжете, които са я снимали.

"Тези, които са ме снимали пияна, са трима души, които, общо взето, са си подмятали това клипче. Мъжът, който й пратил линка в социалната мрежа, се казва Костадин, а другите гаврещи са Нуни Нунев и Мариян Котев.

"Като видях клипа, писах на Костадин и го попитах защо го прави, а той ми отговори: "Направих те звезда", разкрива още Люба.

Потресаващият клип бил изгледан и от родителите на момичето, но тя твърди, че урокът е за нея. Стотици мъже пък й предложили приятелство, след като клипът станал популярен. Мъже, които тя не познава. И се зарича вече да внимава кога и как пие, за да не се стига до подобни изцепки.

Според собственика на заведението Пламен Иванов истината е по-различна.

"Аз не съм присъствал на нея, но след като се появи това видео, чух коментарите и разговарях с персонала на заведението. На мен обаче ми е чудно толкова ли е скандално това, на фона на толкова други неща, които се случват в града?! На журналистите изведнъж им стана много интересно след тази случка! Мога само да кажа, че политиката на нашето заведение не е такава да поощрява подобни сцени, които действително са грозни", заяви той пред в. "Шоу".

Според неговата информация още с влизането си това момиче е било много пияно и е започнало да се съблича от вратата. А не както твърдят някои, че персоналът й е помогнал, а сервитьорки са й рязали бельото, за да остане дибидюс гола.

"На няколко пъти са я обличали, преди да се стигне до онази сцена", гласи версията на Иванов.