Пуснаха дигитална книга за Led Zeppelin с невиждани фотоси

Булевард

02-04-2013, 14:31

Снимка:

Орфей Мюзик

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вече е достъпна за предварителни поръчки ексклузивно на iBookstore

"Led Zeppelin: Sound And Fury", оригинална илюстрирана дигитална книга от известния фотограф Нийл Престън, вече е достъпна за предварителни поръчки и ще бъде пусната ексклузивно на iBookstore от 15 април.
Книгата предлага безпрецедентен и цялостен поглед върху света на една от най-култовите рок групи. През обектива на Престън читателят ще може да разгледа стотици снимки, над 100 от които не са показвани досега, аудио коментари и разяснения от фотографа, видео и текстови интервюта с хора, работили с бандата, а също и меморабилия и сетлистове от техни концерти, снимки на които също са включении в книгата.

Създадена с приложението за дигитални книги на Apple, iBooks Author, това мултитъч преживяване за iPad е безпрецедентно със своя визуален стил и представяне, позволявайки на читателя да разгледа невиждани досега кадри с Led Zeppelin и да ги последва не само на сцената, но и зад кулисите.

Кариерата на Нийл Престън започва, когато той все още е в гимназията и продължава и до днес. Негови фотографии са се появявали във всички възможни медии: на кориците и по страниците на световните списания и вестници, в книги, по телевизионни шоута, документални филми, билбордове, винили, CD и DVD издания – буквално почти навсякъде.

Неговият списък с клиенти представлява една истинска плеяда от рок величия, включвайки The Who, Брус Спринстийн, Tom Petty, Queen и Fleetwood Mac и др.