Денис Родман стъпка Николета и Валери като фас на земята

"Глиста" доказа, че умее да прави шоу, а любовта се роди в базата...

За тези, които все още не знаят Денис Родман е специален гост в новото зрелищно шоу по ТВ7. Още с влизането си баскетболиста дразни и обижда местните знаменитости, сега обаче на прицел са "любимците" на народа.

Цяла вечер мистър Родман не спря да трови "чувствителната" НиЛо и половинката й Ва Бо. В дежурния си нападателен стил легендарният баскетболист не спря да задава риторични въпроси на влюбената двойка.

Нападките от рода на "нали си много богат, защо жена ти работи" и "какво си мислиш, че като си млада и с гладка кожа той не чука и други жени ли?!" дойдоха в повече на семейство Божинови и те избягаха най-позорно от масата на татуирания американец.

След като се оттеглиха за да избегнат провокациите той продължи да се дъвче с Любо и буквално двамата бяха на крачка да си мерят пишките.

Е в крайна сметка Любо не можа да изкара Денис от кожата му, каквато беше целта му.

"Глиста" даде на младока да се разбере, че не може да го засегне и провокира.

Междувременно в спалнята на базата се разгоря първата романтична история между варненския рапър 100 кила и шивачката Меги...

След като си размениха няколко закачливи фрази и двойно повече закачливи погледи, "килата" не издържа на напрежението и атакува в гореща прегръдка Меги. Натискането им в кревата бе прекъснато от някого. А после цялата база заговори, че сексът е факт.

Калканджиева иронично подбра подопечната си манекенка с думите... "Криси да те виждам..."