Денис Родман показа голямо сърце преди да си тръгне

Булевард

01-04-2013, 15:09

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Той ще дари пари на семейство от Пловдив

Обичан, хулен, ексцентричен и голям баскетболист. Всички тези определения важат за Денис Родман, който беше част от риалити предаването "Къртицата", а след месец ще се завърне отново за българското издание на Мача на звездите в Арена Армеец.

Преди да отлети за родината си, Родман показа, че има и голямо сърце. Той ще дари средства за построяване на нов дом на многодетно семейство, за което Национално движение "България си ти!" се грижи, съобщиха от организацията.

Звездата от НБА се срещна с младото семейство Гелеменови от Пловдив и застана твърдо зад благородната инициатива за набиране на необходимите средства за закупуване на дом, в който да живеят.

Денис Родман ще дойде отново в България през април, когато ще участва в Мача на звездите. Тогава той ще направи и дарението за семейството.

"Ще направя всичко по силите си, за да реализирам това дарение. Ще се опитам да се свържа и с други личности, за да съберем повече пари", заявил Родман на срещата. По време на разговора, той изрази своята съпричастност с нелеката съдба на Мариела и Костадин, и техните три дечица.

"Все още не можем да повярваме на случилото се. Денис е един велик човек, с голямо сърце. Той е чувствителен и състрадателен, успя да усети болката в нашите души от невъзможността да осигурим дом и нормален живот на децата си. Благодарни сме на него и "България си ти!" за шанса, който ни предоставят", казаха от своя страна от семейството.