По дирите на сивия "Крайслер"

Най-доброто от печата

30-03-2013, 10:47

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Засечен е близо до офиса на Иво Прокопиев

Снимки на сив ван "Крайслер" със съмнително много онтени по покрива- шест, и затъмнени задни стъкла се появиха в сайта на "Дневник". Читател на медията пратил сутринта в редакцията фотосите от столичната ул. "Шейново". Авторът е уточнил само мястото и часа на снимката.

Автомобилът е от същата марка, описана в сигнала до лидера на БСП Сергей Станишев за незаконно подслушване на политици и бизнесмени.

В близост се намира сградата на "Алфа финанс холдинг" (там се намира офисът на бизнесмена Иво Прокопиев - едно от подслушваните лица, според сигнала на Станишев), уточняват от "Дневник" и обявяват, че търсят информация.

По-късно "Блиц" публикува снимки на автомобила от друго място. "Труд" се свърза със собственика на колата Иван Койчев - той потвърди регистрационния номер. Обясни, че е бил паркирал на "Шейново", защото в събота сутринта е пил кафе недалеч оттам. Но оставил колата на "Шейново", защото пред заведението е "зелена зона".
На въпрос работил ли е в МВР или със службите, Койчев отрече.

Казва, че не е бил и член на партия.

За броя на антените Койчев обясни, че са само за декорация - харесва му да има антени и затова ги монтирал преди повече от година. "Никъде в закона не е забранено да имаш антени или каквото искаш!", отсече Койчев Крайслерът купил преди 2 г. от друг човек на старо, бил внос от САЩ. В колата имало само газова бутилка в багажника.
От МВР още няма коментар.